<
НОВИНИ ДНЯ: Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: пояснення експерта  Синоптики розповіли про погоду на вихідні в Україні  Де дешевше жити: Держстат опублікував рейтинг українських регіонів  Освіта мрії. Як школярам з України вступити до Гарварду і що для цього потрібно  Чи довіряють українці офіційним повідомленням про війну: дані опитування  На вихідних в Україні дощитиме, на сході вдень до +22°  Коли у школах Києва продзвенить останній дзвоник: названа датавсі новини дня
Політика
Росія
27.03.2023 396

На вулицях Москви транслюють інструкцію зі збирання "тривожної валізки"

Один з журналістів РФ прокоментував ситуацію. За його словами, наразі у РФ й справді настали "дуже неспокійні часи".

c9737f32abc4aef91e89433d8afcd2a1_27.03.23

У столиці Росії на вулицях почали розповідати про вміст "тривожної валізки". Пише ТСН. 

 

Про це розповідають пропагандистські канали.

Жителі Москви вчаться, як правильно збирати "рюкзак безпеки" з інструкції на білбордах. Влада створила навчальні ролики, де йдеться про вміст "тривожної валізи".

Чимало росіян від початку повномасштабної війни підтримали агресію своєї держави. Тепер і їм доведеться навчитися збирати найнеобхідніше на випадок евакуації з небезпечних регіонів.

Один з журналістів РФ сказав, що наразі й справді настали "дуже неспокійні часи", тому слід бути готовими до всього.

"Валіза" – це великий рюкзак, куди складають документи на себе та дітей, аптечку, змінний та теплий одяг, засоби гігієни, телефон, гроші та сухпайок. Ліхтарик зараз є у кожному телефоні, тому з нового — головне, не забути зарядку", – сказав він.

Росіянам розповідають, що до "рюкзаку безпеки" потрібно покласти сірники, свічки, швейцарський ніж, ковдру та аптечку.

Нагадаємо, власний "рюкзак безпеки" має бути у кожного члена родини, включно з дітьми. Разом з порадами надаємо список корисних українських чатботів, які рятують життя

Оценка материала:

5.00 / 2
На вулицях Москви транслюють інструкцію зі збирання "тривожної валізки" 5.00 5 2
Політика / Росія
27.03.2023 396
Еще материалы раздела «Росія»