НОВИНИ ДНЯ: Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали термінивсі новини дня
Політика
Росія
27.03.2023 341

Російських школярів хочуть примусити виготовляти свічки та сітки для окупантів без згоди батьків

Депутатка від комуністичної партії запропонувала експлуатувати дитячу працю без погодження з їхніми батьками.

509d24d33633aae2f663ee4d7d179af8_27.03.23

У Ростовській області РФ пропонують залучати школярів до виробництва окопних свічок та маскувальних сіток без згоди батьків. З такою ініціативою виступила депутатка від Комуністичної партії Росії Тетяна Іващенко. Пише ТСН. 

Про це пише Telegram-канал Astra.

"Ми все-таки маємо повернутися до тієї системи, коли батьки довіряють школі, яка виконує державне замовлення та послання президента. Школа – той інститут, якому треба довіряти, і у своєму патріотичному вихованні школа повинна мати право залучати дітей до суспільно-значущої добровольчої праці без дозволу батьків", - заявила депутатка.

Так, вона запропонувала використовувати працю дітей для потреб війни проти України, наприклад, для виготовлення окопних свічок та маскувальних сіток.

"Діти важче за ганчірку для дошки не піднімають до 11-го класу. А потім їм доводиться через три роки витягувати свого друга з поля бою. Це неправильно, як на мене. Ми маємо вийти з ініціативою", – додала комуністка.

Голова зборів Олександр Іщенко доручив своєму заступнику опрацювати поставлене питання.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російських школярів хочуть примусити виготовляти свічки та сітки для окупантів без згоди батьків 5.00 5 2
Політика / Росія
27.03.2023 341
Еще материалы раздела «Росія»