<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великдень  США хочуть дати фінансову допомогу Україні в кредит, але його можуть списати  Приготування домашньої ковбаси зі свинини до Великодня: смакота на святковий стіл  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Генсек НАТО відреагував на потребу України в ППОвсі новини дня
Політика
Україна
27.03.2023 2246

Чи можуть росіяни знову спробувати висадити десант у Гостомелі: військовий оцінив загрозу

За його словами, злітна смуга аеродрому знищена та непридатна для приземлення авіації.

a5ba9512df823fc5beeed41d1596d365_27.03.23

Військовослужбовці та військові експерти час від часу коментують вірогідність повторного наступу росіян на Київ.

Чи можуть росіяни знову розглядати шлях до столиці через Гостомель, розповів прес-офіцер бригади швидкого реагування Нацгвардії України "Рубіж" Андрій Куліш в інтерв’ю ТСН.ua.

За його словами, злітна смуга аеродрому знищена та непридатна для приземлення авіації.

"Якщо буде здійснена така спроба, то росіяни, які сюди будуть летіти, просто будуть знищені тими засобами, які у нас вже є. Сенсу штурмувати цей аеропорт у них немає, але ми готові, тому що це стратегічний об'єкт. Оборона облаштована і навколо Гостомеля, і навколо Київської області", — запевнив Куліш.

Раніше ми писали, чому не вдалося врятувати "Мрію".

За словами керівника ГУР Кирила Буданова, Київ був би взятий, якби росіянам вдалося десантуватися та захопити аеродром у Гостомелі.

Оценка материала:

5.00 / 3
Чи можуть росіяни знову спробувати висадити десант у Гостомелі: військовий оцінив загрозу 5.00 5 3
Політика / Україна
27.03.2023 2246
Еще материалы раздела «Україна»