<
НОВИНИ ДНЯ: Як допомога США Україні вплине на перебіг війни: прогноз генерала Маломужа  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  Голова Держаної авіаційної служби розповів про умови та ризики відновлення польотів  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16  Синоптикиня попередила про похолодання: де будуть заморозки  Чому спікер Джонсон погодився на допомогу Україні — The New York Times  Допоможе виграти війну чи просто її подовжить: Зеленський про роль допомоги СШАвсі новини дня
Політика
Україна
28.03.2023 553

ФСБ "вживає заходів" після зливу таємної розмови про Путіна, - росЗМІ

Нещодавній злив в мережу перехоплення розмови російського бізнесмена Фархада Ахмедова та російського музичного продюсера Йосипа Пригожина викликав занепокоєння в Росії. Силовики вже отримали команду "вжити заходів".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на росЗМІ.

Днями в мережі став набирати популярність аудіозапис перехопленої розмови Пригожина та Ахмедова. На записі співрозмовники протягом півгодини обговорюють війну в Україні, долю Росії та відносини чиновників з оточення Путіна.

Йосип Пригожин пізніше заявив, що аудіозапис є підробкою, однак, за даними видання, ця заява - спроба зняти з себе відповідальність.

"Запис розмови Пригожина та Ахмедова справжній, керівництво ФСБ днями провело нараду і дало команду підлеглим вжити заходів", - повідомило росЗМІ джерело в спецслужбах РФ.

Нагадаємо, раніше ми писали про оприлюднення таємної розмови російських мільярдерів про Путіна та війну.

Оценка материала:

5.00 / 1
ФСБ "вживає заходів" після зливу таємної розмови про Путіна, - росЗМІ 5.00 5 1
Політика / Україна
28.03.2023 553
Еще материалы раздела «Україна»