<
НОВИНИ ДНЯ: Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкостівсі новини дня
Політика
Світ
28.03.2023 498

Ердоган показав новий ударний безпілотник Bayraktar з українським двигуном

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган показав, як вигладає новий безпілотник-винищувач Bayraktar, який оснащений українським двигуном.

fskcvuwwyaeeadj_650x410_28.03.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter президента Туреччини.

Ердоган опублікував фото із новою розробкою турецької компанії, до якої доклалися українці. Новий безпілотний винищувач Bayraktar Kızılelma оснащений турбореактивним двигуном АІ-25ТЛТ, виробником якого є "Мотор СІЧ".

Раніше ми повідомляли, що безпілотний військовий реактивний надзвуковий літальний апарат Bayraktar Kızılelma з українським двигуном викликав фурор.

Нагадаємо, Ердоган провів телефонну розмову з російським диктатором Володимиром Путіним. Серед обговорюваних тем була й Україна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ердоган показав новий ударний безпілотник Bayraktar з українським двигуном 5.00 5 2
Політика / Світ
28.03.2023 498
Еще материалы раздела «Світ»