<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнею  Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят  Дощі чи сонце? Синоптики розповіли, якої погоди чекати в Україні на Великденьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
27.03.2023 495

У шести областях опалювальний сезон завершать раніше, ніж планувалося

Голова правління компанії "Нафтогаз України" Олексій Чернишов заявив, що опалювальний сезон 2022-2023 року добігає кінця.

Про це повідомляє "Радіо Свобода".

"Україна успішно завершує найважчий опалювальний сезон. Погодні умови дозволяють це зробити раніше, ніж було заплановано. У Херсонській, Одеській, Миколаївській, Дніпропетровській, Волинській та Вінницькій областях за рішеннями місцевої влади вже розпочалося відключення від опалення", - сказав Чернишов.

Голова НАК зазначив, що прохолодна погода триматиметься ще декілька днів, після чого опалювальний сезон поступово завершиться і в інших областях.

"Ми пройшли найважчу зиму і це додає нам впевненості – вистоїмо й далі! Дякую працівникам газового фронту, завдяки яким українці були з теплом!", - додав Чернишов.

Оценка материала:

5.00 / 3
У шести областях опалювальний сезон завершать раніше, ніж планувалося 5.00 5 3
Життя та Стиль / Суспільство
27.03.2023 495
Еще материалы раздела «Суспільство»