<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
28.03.2023 580

В Україну йде похолодання з дощами: прогноз до кінця місяця

В Україні очікується погіршення погоди. На зміну весняному теплу та сонцю найближчими днями прийде прохолодна дощова погода, місцями можливий сніг.

Про це повідомляє РБК-Україна , посилаючись на Укргідрометцентр.

Погода на 28 березня

За даними синоптиків, на заході 28 березня очікуються дощі зі снігом, а у Криму та східних регіонах будуть короткочасні дощі з проясненнями. Найтепліше буде на сході до 15 градусів тепла, холодніше - на заході до 5 градусів тепла. У столиці хмарно та мокрий дощ зі снігом.

Погода на 29 березня

На заході, півночі та у центрі очікується невеликий сніг, на півдні хмарно з проясненнями, а на сході - дощ. Найтепліше буде на півдні до 7 градусів тепла, а холодніше буде у столиці до 2 градусів тепла.

Погода на 30 березня

У четвер переважно буде хмарно з проясненнями. Лише у Криму та на сході буде невеликий сніг. Найтепліше буде на заході до 10 градусів тепла, а найхолодніше - на сході до 4 градусів тепла.

Погода на 31 березня

У п'ятницю на сході буде хмарно із проясненнями, в інших регіонах дощі. Найтепліше буде на заході та півдні до 10 градусів тепла, а найхолодніше - на истоці та півночі до 6-7 градусів тепла.

Погода на 1 квітня

У суботу у більшості регіонів очікуються дощі. У Криму та на сході хмарно із проясненнями. Найтепліше буде на Закарпатті до 14 градусів тепла, найхолодніше - у Донецькій та Луганській областях - до 9 градусів тепла.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україну йде похолодання з дощами: прогноз до кінця місяця 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
28.03.2023 580
Еще материалы раздела «Суспільство»