<
НОВИНИ ДНЯ: Військовий облік українців за кордоном: як оновити свої дані для ТЦК та що загрожує у разі відмови  Скільки українців можуть отримати право на новий статус у Чехії  Коли пілоти, які вирушили на навчання до Британії, сядуть за штурвал F-16: відповідь Євлаша  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  МВФ оцінив кількість населення України та дав прогноз на найближчі роки  Актив для інвестицій та платіжний інструмент. Що таке криптовалюта  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
28.03.2023 1144

Путін утримується від того, щоб йти ва-банк у війні проти України, - ISW

Президент Росії Володимир Путін утримується від того, щоб йти ва-банк у війні проти України, і водночас не виносить на стіл переговорів жодних умов, окрім повної перемоги.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звіт ISW.

Аналітики вважають, що через неготовність йти до кінця Путін не зміг підготувати і мобілізувати свою армію перед повномасштабним вторгненням. Він також вірив, що українці не будуть або не зможуть захищатися.

Російський диктатор також надто довго відкладав рішення про впровадження навіть часткової мобілізації і, навіть коли він приймав такі рішення, намагався обмежити їх вплив на російське суспільство та економіку.

Раніше ми повідомляли, що Зеленський закликав українців допомагати армії , адже зараз не час віддалятися від війни.

Нагадаємо, нещодавня злива у мережу перехоплення розмови російського бізнесмена Фархада Ахмедова та російського музичного продюсера Йосипа Пригожина про Путіна та війну в Україні викликала занепокоєння в Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін утримується від того, щоб йти ва-банк у війні проти України, - ISW 5.00 5 2
Політика / Світ
28.03.2023 1144
Еще материалы раздела «Світ»