<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
29.03.2023 826

"Крим є кощеєвою смертю для Путіна" – Подоляк

Михайло Подоляк наголосив, що війна без повернення Криму не закінчиться.

058a6f67d2c73dc75f82a4e32b4c5f9e_29.03.23

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що російсько-українська війна не закінчиться без Криму, який є для кремлівсього диктатора Володимира Путіна "кощеєвою смертю". Пише ТСН. 

Про це він розповів у інтерв’ю УНІАН.

"Будь-які військові операції України там – абсолютно легітимні в рамках Міжнародного кримінального права. Уже очевидно, раз триває війна такої інтенсивності, Крим зобов'язаний повернутися до України", - наголосив Подоляк.

Михайло Подоляк наголосив, що Крим – це територія України.

"Війна не закінчиться без Криму. Він є, по суті, "кощеєвою смертю" для Путіна. Це обнулить усе, що стосується так званого "путінізму" і остаточно десакралізує Путіна на внутрішньому ринку", - резюмував радник керівника ОП.

Нагадаємо, міністр транспорту Росії Віталій Савельєв доповів Путіну, що охорону Кримського мосту посилять перед літнім сезоном.

У Силах оборони заявили, що ЗСУ продовжать завдавати ударів по військовим об'єктам росіян у тимчасово окупованому Криму.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Крим є кощеєвою смертю для Путіна" – Подоляк 5.00 5 1
Політика / Україна
29.03.2023 826
Еще материалы раздела «Україна»