<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати пухкі булочки для бургера: розповідає блогерка  "Небезпечна для здоров'я людей": синоптикиня попередила про аномальну спеку в липні  В Україні від 1 вересня може здорожчати вартість пального: у ВР схвалив законопроєкт  Вибори 202...5? та зміна Кабміну: що планують у Зеленського і де себе бачить опозиція  Україну накриє спека до +41°: синоптики назвали небезпечні дати  Опубліковано рейтинг найкращих вишів України 2024 року: хто увійшов до списку  Морські дрони СБУ змінили уявлення про війну на морі – зараз їх вивчають у НАТО: експертвсі новини дня
Політика
Україна
28.03.2023 381

У ОК Південь оцінили ймовірність нового ракетного удару РФ по Україні

Війська РФ можуть завдати по Україні точкових ударів, але зараз роблять ставку на авіацію, а не на кораблі в Чорному морі.

Про це повідомила керівниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону.

«Більше ставки на авіацію, аніж на морські ракетоносії. За аналізом попередньої доби, ми бачимо, що ворог активізував на нашому південному напрямку, зокрема в Херсонській області, в районі Берислава, активізував використання авіації та керованих авіаційних бомб», - сказала вона.

За словами Гуменюк, окупанти змушені зменшити корабельне угруповання через погіршення погоди. На даний момент в акваторії Чорного моря на бойовому чергуванні знаходяться сім кораблів РФ, серед яких один підводний ракетоносій із чотирма Калібрами.

«Це говорить про те, що ракетний удар ймовірний, але не може бути такого масованого ракетного удару чи готовності до якоїсь надзвичайної ракетної атаки. Але можуть бути застосовані точкові удари», - резюмувала вона.

Раніше Гуменюк заявляла, що масовані ракетні удари російської армії вже йдуть у минуле, проте виключати їх неможливо.

Оценка материала:

5.00 / 1
У ОК Південь оцінили ймовірність нового ракетного удару РФ по Україні 5.00 5 1
Політика / Україна
28.03.2023 381
Еще материалы раздела «Україна»