<
НОВИНИ ДНЯ: Коли фронт відчує американську допомогу? Оптимістичний і песимістичний сценарії  Боррель пояснив, чому США не збиватимуть російські ракети над Україною  Місія Juno NASA відобразила вулканічний світ супутника Юпітера  "Погрілися, пора померзнути": синоптик прогнозує потужну негоду в Україні  Як F-16 вплинуть на перебіг війни в Україні: Євлаш пояснив  "Погрілися, пора померзнути": синоптикиня уточнила прогноз погоди в Україні на четвер  Синоптик назвала точну дату, коли в Україні очікуються заморозкивсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
29.03.2023 385

Мокрий сніг, вітер та ожеледиця. Киян попереджають, що негода утримається і 29 березня

У середу, 29 березня, у Києві очікується зниження температури та пориви вітру. Також можливий мокрий сніг та ожеледиця.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на КМДА.

У середу вночі та вранці синоптики прогнозують пориви вітру 15-20 м/с. Вночі очікується помірний, а вдень невеликий мокрий сніг. На дорогах місцями можлива ожеледиця. Температура вночі прогнозується на рівні 1-3° морозу, вдень 0-2° тепла.

Водіїв закликають бути обачними на дорогах, не перевищувати швидкість та дотримуватись безпечної дистанції.

Окрім того, під час сильного вітру киянам радять триматися подалі від рекламних щитів, ліній електропередачі, дерев та не паркувати поряд із ними автомобілі.

При цьому зазначається, що 91 одиниця спецтехніки гідрослужб "Київавтодору", 310 одиниць снігоприбиральної техніки та бригади з ручного прибирання і обробки вулично-дорожньої мережі готові до роботи.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мокрий сніг, вітер та ожеледиця. Киян попереджають, що негода утримається і 29 березня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
29.03.2023 385
Еще материалы раздела «Суспільство»