<
НОВИНИ ДНЯ: Чому більшість помісних церков досі не визнають ПЦУ: Епіфаній пояснив  Дві великі країни НАТО конкурують у питанні допомоги України — експерт  Чому європейці та американці не їдять гречку, хоча вона й дуже корисна: відповідь неймовірна  На Волині знайшли історичну пам’ятку часів Київської Русі  Всеобщая мобилизация в Украине: к чему готовиться всем военнообязанным в мае  В ЄС відповіли, в яких кордонах Україна увійде до обʼєднання  Яке м'ясо на шашлик обрати: дієтологи назвали найбезпечніший варіантвсі новини дня
Політика
Україна
29.03.2023 712

У Держдепі пояснили, навіщо Росії потрібне припинення вогню

До закликів про припинення вогню та перемирʼя необхідно підходити дуже виважено.

3cad0962e3d86e62774201c32670c84f_29.03.23

Росії перемирʼя та тимчасове припинення вогню необхідне для того, щоб вона могла провести зачистку на окупованих територіях та накопити сили для нового удару по Україні.

Про це заявив Державний секретар США Ентоні Блінкен, інформує Голос Америки. Пише ТСН. 

Він зазначив, що до закликів про припинення вогню та перемирʼя необхідно підходити дуже виважено.

"Всі ми повинні бути свідомими та усвідомлювати, що коли ми з найкращими намірами закликаємо до припинення вогню, до заморожування конфлікту... це дасть можливість РФ закріпитися і підготуватися до подальшої атаки", - наголосив він.

Блінкен заявив, що зараз всі хочуть, що війна нарешті припинилася, але для її закінчення не можна йти найлегшим шляхом, тому що тоді мир буде нетривалим.

"Ніхто більше, ніж український народ, не хоче миру, але потрібно досягти справедливого та тривалого миру", - додав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган під час розмови 25 березня закликав російського президента Володимира Путіна негайно припинити війну в Україні.

Крім того, ми раніше інформували, що Китай в інтересах Кремля хоче "заморозити" війну і посадити Україну за стіл переговорів.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Держдепі пояснили, навіщо Росії потрібне припинення вогню 5.00 5 2
Політика / Україна
29.03.2023 712
Еще материалы раздела «Україна»