НОВИНИ ДНЯ: Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°всі новини дня
Політика
Україна
29.03.2023 2499

Мобілізацію в Україні планують покращити: Веніславський пояснив, що зміниться

В Україні удосконалять процедуру мобілізації. Профільний комітет Верховної ради вже працює над поправками до закону.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова представника президента в парламенті Федора Веніславського в коментарі "Укрінформу".

Як пояснив Веніславський, під час одного з засідань в Комітеті з питань нацбезпеки і оборони за участю всіх керівників вищого рівня порушились питання мобілізаційних заходів й випадків, коли, наприклад, військового після призову одразу відправляли в зону бойових дій.

"З'ясували, чому виникають такі неправильні ситуації, наприклад, коли військовослужбовець був одразу направлений в зону бойових дій після призову на службу. Ці питання ми взяли на контроль. Такого точно більше не буде. Винні будуть притягнені до відповідальності", - зауважив Веніславський.

Представник президента в парламенті відзначив, що комітет вже працює над вдосконаленою процедурою мобілізації. Також розглядається питання щодо врегулювання видачі повісток внутрішньо переміщеним особам, які проживають не за місцем постійної реєстрації.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мобілізацію в Україні планують покращити: Веніславський пояснив, що зміниться 5.00 5 2
Політика / Україна
29.03.2023 2499
Еще материалы раздела «Україна»