НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
31.03.2023 536

Лайма Вайкуле різко висловилася про Росію, яка розв'язала війну в Україні: "Ноги моєї там не буде"

Виконавиця пригадала, як відреагувала на початок війни в Україні.

a1218c2eac9c39a39aadf61cbf411b6c_31.03.23

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле висловилася про повномасштабне російське вторгнення до України. Пише ТСН. 

Артистка пригадала, що 24 лютого минулого року не могла повірити, що Росія дійсно розпочала війну. Виконавиця відчувала тоді біль і жах.

"Коли почалася війна, це були тільки емоції, бо не можна було уявити, що таке буде. Будь-яка нормальна людина не може зараз сприйняти війну. Я, на жаль, мовчала деякий час. Не тому, що я не знала, що сказати, а тому, що я не могла говорити, я була не в формі", - розповіла артистка в інтерв'ю латвійському проєкту "И Грянул Грэм".

Лайма Вайкуле переконана, що Росія розв'язала жахливу та несправедливу війну. На думку артистки, в цьому винен лише кремлівський диктатор путін. Утім, Вайкуле дивується, чому росіяни не зупинили свого президента.

"Страшна несправедливість. Ти розумієш, що ти нічого не можеш зробити, хочеться просто кричати. Але це нікому не допоможе. Для мене це жахлива, несправедлива війна. Я не можу це сприйняти. Усім, хто зі мною на цю тему починає говорити, – я їм говорю: "Не лізьте до нетрів. Хто розпочав війну? Розпочав путін. Більше нічого не треба говорити – він винен", - прокоментувала співачка.

Вайкуле також заявила, що допоки Росія не виведе війська з України та не визнає провину через війну, ноги її в країні не буде.

"Я жодного разу не була в Криму (мається на увазі анексованому – прим. ред.). І так само це пов'язано з Росією. Поки Росія не визнає, що вона винна, - ноги моєї там не буде", - додала артистка.

Нагадаємо, Лайма Вайкуле активно підтримує Україну. Окрім того, виконавиця обурюється через колег із РФ, які підтримують війну та криваву політику путіна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Лайма Вайкуле різко висловилася про Росію, яка розв'язала війну в Україні: "Ноги моєї там не буде" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
31.03.2023 536
Еще материалы раздела «Суспільство»