НОВИНИ ДНЯ: Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистів  На заході сніг та ожеледиця, на решті територій дощитиме: погода на 19 березня  Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецептвсі новини дня
Політика
Світ
31.03.2023 560

У Росії масово скасовують концерти зрадниці Ані Лорак та хочуть вигнати її з країни

Російські "патріоти" переконані, що артистка допомагає фінансово українській армії.

1382a93f1fdbba27ebe08ea045f612d8_31.03.23

Співачка-зрадниця Ані Лорак, яка у війні обрала бік країни-агресорки Росії, виявилася там непотрібною. Пише ТСН. 

Зокрема, концерти виконавиці почали масово скасовувати. Так, зрадниці вже відмовили у таких російських містах - Краснодарі, Ростові-на-Дону і під запитанням виступ у Воронежі. А все тому, що російські "патріоти" запідозрили, що Ані Лорак фінансово допомагає українським військовим.

А істерику в росіян викликав допис зрадниці вInstagram, де вона українською мовою писала, як її брат ховається від бомб у підвалі. А також Лорак раніше заявляла, що сама знає, як любити та підтримувати свою країну, а робить вона це непублічно.

Коли концерти зрадниці почали скасовували, то вона одразу ж виправдалася, заявивши, що ніколи не допомагала українським військовим.

Однак, вже було запізно. У РФ Ані Лорак хочуть визнати "іноагенткою". У Генпрокуратурі та податковій службі вже з'явилися відповідні звернення, аби артистку перевірили на предмет фінансування ЗСУ.

Нагадаємо, тим часом інша зрадниця Maruv у соцмережах хизується розкішним відпочинком у Туреччині та поводиться так, ніби в Україні немає війни. Виконавиці жорстко дорікнули за мовчазну позицію.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Росії масово скасовують концерти зрадниці Ані Лорак та хочуть вигнати її з країни 5.00 5 2
Політика / Світ
31.03.2023 560
Еще материалы раздела «Світ»