<
НОВИНИ ДНЯ: Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
30.03.2023 392

У розвідці назвали головні цілі нових ракетних ударів РФ

В українській розвідці наголосили, що масованих ракетних ударів РФ по об'єктах інфраструктури України більше не буде. Країна-агресор провалила цей план.

В інтерв'ю Gazeta.ua сказав речник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов повідомив, що тепер РФ, ймовірно, спробує зірвати український контрнаступ і атакуватиме ракетами військові об'єкти.

Також, за його словами, окупанти будуть завдавати ударів по шляхах постачання і всьому, що пов'язано з підготовкою до звільнення тимчасово захоплених міст.

Юсов зазначив, що загроза мирному населенню не зникне. Це пов'язано з тим, що окупанти здебільшого мають неточні розвідувальні дані, також у них закінчується високоточна зброя. Тому найбільше страждатиме саме цивільна інфраструктура.

Юсов також підкреслив, що не варто сподіватися, що у російської армії закінчаться ракети. У них залишаються тисячі ракет С-300, а також налагоджується виробництво Калібрів.

"Але компенсувати навіть те, що вони вже витратили, подібні обсяги не можуть. Від початку ракетного терору і проміжки між ударами, і кількість застосованих ракет – це вже зовсім інші показники, ніж ми бачили", – сказав речник ГУР.

Оценка материала:

5.00 / 2
У розвідці назвали головні цілі нових ракетних ударів РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
30.03.2023 392
Еще материалы раздела «Україна»