<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Україна
30.03.2023 984

ЗСУ влаштували бійню у Бахмуті — генерал Міллі

Голова Об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі заявив, що Збройні Сили України дуже ефективно обороняються в Бахмуті та влаштовують "бійню" для росіян.

Про це він повідомив під час слухань у Конгресі, цитує його канал CNN.

За його словами, основні атаки росіян зосереджені на Бахмуті — місто штурмують близько 6000 підготовлених терористів групи Вагнера, і можливо ще 20000 або 30000 новобранців, частина яких була набрана з в'язниць.

Він зазначив, що окупанти зазнають величезних втрат у районі Бахмута.

"Українці завдають цим хлопцям багато смертей та руйнувань. Битва за Бахмут перетворилася для росіян на бійню", — сказав воєначальник.

Міллі заявив, що ЗСУ проводять дуже ефективну оборону, яка виявилася дуже дорогою для ворога.

"Приблизно за останні 20-21 день росіяни не досягли жодного прогресу в Бахмуті та навколо нього. Тож для них це бійня. Їх б'ють у районі Бахмута, українці дуже добре воювали", — наголосив генерал.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ влаштували бійню у Бахмуті — генерал Міллі 5.00 5 2
Політика / Україна
30.03.2023 984
Еще материалы раздела «Україна»