<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Політика
Європа
31.03.2023 2703

Путін та Орбан побили горщики: Росія внесла Угорщину до списку "недружніх країн"

Угорщина відмовилась арештовувати Путіна, якщо він відвідає країну.

3dcbb42bf1c2fbc41e8ee771930009c6_31.03.23

Росія внесла Угорщину до списку "недружніх країн". Причиною такого рішення називають, що нібито Будапешт "підписався під усіма антиросійськими санкційними ЄС". Пише ТСН. 

Про це заявив посол РФ в Угорщині Євген Станіславов.

"Якоюсь мірою Будапешту це вдається (захистити свої інтереси - пропагандисти), але факт залишається фактом: Угорщина підписалася під усіма антиросійськими санкційними пакетами Брюсселя і змушена їх суворо виконувати. Саме тому вона занесена до категорії недружніх Росії країн, на адресу яких можуть застосовуватися наші заходи у відповідь", - цитує його пропагандистське ЗМІ.

Дипломатичні відносини Угорщини та Росії

Нагадаємо, уряд Угорщини підтвердив інформацію про своє вето на спільну заяву щодо виданого Міжнародним кримінальним судом ордера на арешт російського диктатора Володимира Путіна.

Опісля в Будапешті заявили, що не будуть арештовувати російського злочинця Володимира Путіна, якщо той відвідає країну. В уряді пояснили, що нібито для цього немає законних підстав.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін та Орбан побили горщики: Росія внесла Угорщину до списку "недружніх країн" 5.00 5 2
Політика / Європа
31.03.2023 2703
Еще материалы раздела «Європа»