НОВИНИ ДНЯ: В Україні 19 березня переважатиме дощова та прохолодна погода  Путін перемагає у виборах у РФ з "рекордним" результатом, - ЦВК  Чи застосує Вашингтон ленд-ліз для України: британський полковник розповів про настрої в США  Путін залякує, проте сам боїться війни з НАТО: в Європі пояснили, навіщо диктатор "сіє страх" на Заході  Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІвсі новини дня
Політика
Світ
31.03.2023 676

В Україні зареєстровано петицію про розміщення ядерної зброї США: у Медведєва — істерика

Ініціативу розміщення ядерної зброї від США на території України або зробити Україну державою з власним ядерним озброєнням підтримала поки 251 особа.

069f064574588a169868893fdacb67b0_31.03.23

Заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв відреагував на зареєстровану в Україні петицію про розміщення американської ядерної зброї. Пише ТСН. 

Зазначену петицію зареєстровано на сайті глави держави Володимира Зеленського 30 березня.

У петиції подано заклик до розміщення ядерної зброї США на території України.

Першого ж дня петицію підписали 215 людей. Для розгляду президентом України потрібно набрати 25 тисяч голосів.

Документ вже прокоментували в Кремлі.

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв у відповідь на петицію запропонував скласти в РФ петицію про превентивний ядерний удар, про що написав у власному Telegram-каналі.

Медведєв запропонував ініціювати російську "петицію про попереджувальний (або превентивний) ядерний удар", якщо президент США Джо Байден привезе до Києва "валізу з кодами".

"Танки та ракети постачають, літаки майже готові давати. Дивишся, і ядерну зброю свою віддадуть", — додав чиновник.

Нагадаємо, Дмитро Медведєв не приховує вже імперські амбіції Кремля, заявивши, що Україна завжди була частиною “Великої Росії”.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні зареєстровано петицію про розміщення ядерної зброї США: у Медведєва — істерика 5.00 5 2
Політика / Світ
31.03.2023 676
Еще материалы раздела «Світ»