НОВИНИ ДНЯ: Коли прийде весняне тепло: прогноз погоди в Україні на п'ять днів  Атака на нафтопереробну галузь Росії: удари українських дронів можуть спричинити кризу — експерт  У порти Одеси незабаром повернуться великі контейнеровози та пороми, - ЗМІ  Прогноз погоди на 19 березня: де в Україні буде дощ і мокрий сніг  Частина "вагнерівців" виїхала з Білорусі. "Гаюн" назвав можливу причину  Хто з військовозобов'язаних може законно відмовитися від повістки – пояснення юристки  Вибух військового вертольота у Придністров’ї: експерт прогнозує повну втрату боєздатності сепаратистіввсі новини дня
Політика
Світ
01.04.2023 553

У НАТО мають намір забезпечити Україну всім необхідним для контрнаступу, - Білий дім

Північноатлантичний альянс має намір забезпечити українських військових усім необхідним для весняного контрнаступу.

Про це заявила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр, повідомляє РБК-Україна з посиланням на її відеобрифінг.

"НАТО має намір забезпечити Україну всім необхідним для контрнаступу, союзники обговорять це на майбутній міністерській зустрічі у Брюсселі", - заявила речник Білого дому.

Зазначимо, що зустріч міністрів оборони країн НАТО відбудеться у Брюсселі з 3 по 5 квітня.

Раніше глава МЗС України заявив, що країни-союзники України не повинні вважати майбутній весняний контрнаступ ЗСУ вирішальним, оскільки це може вплинути на подальшу позицію Заходу.

Нагадаємо, раніше глава Пентагону Ллойд Остін заявляв, що боротьба України за свою свободу зараз перейшла у вирішальний момент.

Також ми писали, що, за словами представника Головного управління розвідки Міноборони Вадима Скибицького, вирішальний момент у війні для України настане цієї весни та на початку літа.

Оценка материала:

5.00 / 1
У НАТО мають намір забезпечити Україну всім необхідним для контрнаступу, - Білий дім 5.00 5 1
Політика / Світ
01.04.2023 553
Еще материалы раздела «Світ»