НОВИНИ ДНЯ: У складі ЗСУ з'явиться нова окрема штурмова військова частина  Синоптики попереджають про негоду 18 квітня: де будуть грози, мокрий сніг і "мінус"  Байден опинився по один бік із Путіним: Bloomberg про помилкові кроки Білого дому  Ситуація на східному фронті значно погіршилася – The New York Times оприлюднила три ключові проблеми України  Бити, поки не зрозуміють: Воллес назвав єдиний варіант протидії ударам РФ та Ірану  Заморозки і не тільки: синоптики розповіли про погоду у найближчі дні  Комітет розвідки США після секретної наради закликав негайно забезпечити допомогу Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.04.2023 941

Невеликі дощі та штормовий вітер: прогноз погоди на вихідні

Цими вихідними в Україні очікується невеликий дощ. Також місцями прогнозується штормовий вітер.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прогноз Укргідрометцентру у Facebook.

За даними синоптиків, у найближчі три доби на більшій частині території країни пройдуть невеликі та помірні дощі. У неділю та понеділок у західних областях очікуються дощі з мокрим снігом.

При цьому найближчої ночі в Карпатському регіоні місцями значний дощ. Лише завтра вдень на Лівобережжі, 2 квітня на сході, 3 квітня на півдні буде без істотних опадів.

Вітер південно-західний із переходом на північно-західний, 7-12 м/с, найближчої ночі в південно-східній частині місцями пориви 15-18 м/с.

Температура повітря у вихідні вночі становитиме +1 +8 градусів, у східних областях близько 0. При цьому вдень +7 +14. У суботу на сході очікується +3 +8 градусів, а в понеділок уночі +1 +6.

У західних областях буде до 2 градусів морозу, а вдень +2 +9, у південній та східній частині країни температура повітря становитиме +10 +15 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Невеликі дощі та штормовий вітер: прогноз погоди на вихідні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.04.2023 941
Еще материалы раздела «Суспільство»