<
НОВИНИ ДНЯ: Не лише Patriot. У Повітряних силах розповіли, поставок яких засобів ППО чекає Україна  У Севастополі на ремонті стоять три великі десантні кораблі РФ  "Лінива" паска без вимішування тіста: рецепт, який вдасться у будь-кого  Коли закінчується навчальний рік у школах 2024 року: Міносвіти назвало дату початку літніх канікул  В Україні змінять правила торгівлі алкоголем, сигаретами та пальним  У російській армії рекордне дезертирство з початку війни, - британська розвідка  Бутерброди з оселедцем і буряком на чорному хлібі: рецепт ефектної закускивсі новини дня
Політика
Світ
01.04.2023 721

Байден вперше прокоментував затримання американського журналіста в Росії

Журналіста затримали співробітники ФСБ у Єкатеринбурзі, зі звинуваченням у "шпигунстві".

15dbcc91335bf0bdf2d11b4ca77d75ee_01.04.23

Президент США Джо Байден вперше прокоментував скандал навколо американського журналіста видання Wall Street Journal Евана Гершковича, якого затримали співробітники ФСБ у Єкатеринбурзі, зі звинуваченням у "шпигунстві". Пише ТСН. 

Про це інформує видання CNN.

Журналісти запитали американського президента про те, що б він хотів сказати росіянам, які затримали американського журналіста.

"Відпустіть його", - сказав Байден, покидаючи Білий дім сьогодні вранці.

Інший журналіст запитав, чи висилатимуть США російських дипломатів або журналістів через затримання Гершковича. Президент США сказав, що "це не є планом прямо зараз".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Єкатеринбурзі співробітники російської Федеральної служби безпеки затримали журналіста The Wall Street Journal Евана Гершковича. Представника медіа звинувачують у "шпигунстві".

Пізніше редакція WSJ закликала адміністрацію президента США Джо Байдена подумати про “дипломатичну та політичну ескалацію”.

Оценка материала:

5.00 / 1
Байден вперше прокоментував затримання американського журналіста в Росії 5.00 5 1
Політика / Світ
01.04.2023 721
Еще материалы раздела «Світ»