НОВИНИ ДНЯ: Брехня Трампа: політик розповів вигадану історію про "запис" свого дзвінка до Зеленського  Британія радить Україні зосередитися на ударах по Криму та відкласти контрнаступ - Sunday Times  Як приготувати мигдальне молоко в домашніх умовах: рецепт  Переговори з Росією: чому насправді США та Німеччина бояться поразки Путіна у війні  Жителів Київської області попередили про дощ та сніг: Гідрометцентр розповів про погоду на початку тижня  Дощі, тумани і температурні гойдалки: прогноз синоптика на новий тиждень  Законні цілі. Чи можуть удари по НПЗ "знекровити" Росію та допомогти Україні на фронтівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
01.04.2023 356

Дощі, але тепло. Якою буде погода в Україні на вихідні

Погода в Україні 1 та 2 квітня буде теплою, але з дощами. На вихідних погода подекуди підвищиться до +14 вдень.

Про це повідомляє РБК-Україна , посилаючись на Укргідрометцентр.

Прогноз погоди на 1 квітня

За даними синоптиків, завтра очікується хмарна погода із проясненнями, а також невеликі дощі. Найтепліше буде на півдні та півночі до 14 градусів тепла, а найхолодніше – на сході до 7-9 градусів тепла.

Прогноз погоди на 2 квітня

У неділю на сході хмарно, в інших регіонах очікуються дощі. Найтепліше буде на сході та півдні до 12-14 градусів тепла, а найхолодніше на півночі до 8-10 градусів тепла.

Раніше ми писали про те, що синоптик розповіла, коли чекати на нову хвилю похолодання в Україні.

Також нагадаємо, погода на Великдень, яку українці цього року святкуватимуть 16 квітня, може принести неприємний сюрприз українцям через ймовірне похолодання та навіть нічні заморозки.

Оценка материала:

5.00 / 1
Дощі, але тепло. Якою буде погода в Україні на вихідні 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
01.04.2023 356
Еще материалы раздела «Суспільство»