НОВИНИ ДНЯ: 28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloomberg  Чехія передасть українським воїнам удвічі більше снарядів, ніж було оголошено спочатку  Фінансовий гороскоп на квітень 2024 року  В Україні у четвер прогнозують потепління до +20°  Лукашенко зламав версію Путіна про "втечу" терористів до України  Загроза наступу РФ на Харків: місцевий депутат про сили РФ у Бєлгородській та Курській областяхвсі новини дня
Політика
Світ
01.04.2023 1238

Президентка Грузії розкритикувала прем'єра: говорить однією мовою з Москвою

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі різко розкритикувала проросійські заяви прем'єр-міністра Іраклія Гарібашвілі. Вона сказала, що голова уряду говорить однією мовою з Москвою.

1___6325_650x410_01.04.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Ехо Кавказу".

Зурабішвілі назвала "конспірологією" заяву прем'єра під час виступу у парламенті. Тоді чиновник звинуватив Євросоюз у нібито змові проти Грузії, щоб змусити Тбілісі "відкрити другий фронт проти Росії".

"Грузинський народ чудово знає, що ідея створення Євросоюзу слугує саме миру, а не війні", - сказала президент.

Вона також констатувала, що заява Гарібашвілі про "другий фронт" збігаються з пропагандистськими наративами Кремля.

"Факт, що Тбілісі та Москва з приводу цього "другого фронту" говорять однією мовою", - зазначила вона.

Нагадаємо, 24 березня під час виступу прем'єр-міністра Грузії Іраклія Гарібашвілі у парламенті виникли суперечки між депутатами, які ледь не дійшли до сутички.

Оценка материала:

5.00 / 3
Президентка Грузії розкритикувала прем'єра: говорить однією мовою з Москвою 5.00 5 3
Політика / Світ
01.04.2023 1238
Еще материалы раздела «Світ»