<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Європа
01.04.2023 1636

До Молдови не пустили російського солдата, який воював проти України

Правоохоронці Молдови, 31 березня, не пустили в країну російського військового, який брав участь у бойових діях проти України.

imgonline_com_ua_resize_8czfohg7bh87_650x410_01.04.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу прикордонної поліції Молдови.

Військового, який є громадянином Росії, затримали в аеропорту Кишинева. Чоловік хотів поїхати до Тирасполя, "столицю" так званої "ПМР".

"Під час бесіди чоловік плутався у своїх свідченнях, намагаючись ввести в оману співробітників прикордонної поліції. Йому відмовили у в'їзді до Молдови та відправили літаком в країну, звідки він прибув", - уточнюють у прикордонній поліції.

Нагадаємо, раніше президент Молдови Майя Санду заявляла, що Росія намагається використати Молдову проти України так само, як і Білорусь.

Оценка материала:

5.00 / 2
До Молдови не пустили російського солдата, який воював проти України 5.00 5 2
Політика / Європа
01.04.2023 1636
Еще материалы раздела «Європа»