<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов анонсував нові атаки на РФ: Маємо показати, що Путін не може захистити росіян  Зеленський звернувся до лідерів країн ЄС: треба переграти Путіна в рішучості  Оладки з капустою: рецепт від Євгена Клопотенка  Розкрита одна з таємниць виникнення життя на Землі – дослідження  Виробник Iris-T анонсував передачу Україні ще однієї ЗРК найближчими тижнями  Російські кораблі створюють загрозу в Балтійському морі — очільник МЗС Швеції  Рецепт ніжного "Наполеону" з вишнеювсі новини дня
Політика
Україна
01.04.2023 4165

МВС призупинило запис до “Гвардії наступу”

Наразі запис до “Гвардії наступу” призупинений, але йде набір у резервні підрозділи.

Про це повідомив голова МВС Ігор Клименко в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Ми отримали кілька десятків тисяч заявок на вступ до “Гвардії наступу”. Люди зверталися з усіх регіоні нашої держави. Це добровільний рух, на який зараз є попит суспільства. Ми призупинили запис до “Гвардії наступу”, тому що підрозділи практично сформовані. Водночас маємо багато заповнених анкет і заявок на вступ, тому вирішили продовжити формування наших резервних підрозділів”, - сказав Клименко.

Голова МВС наголосив, що “Гвардію наступу” готують для деокупації території України. Також підрозділи готові до проведення стабілізаційних заходів на майбутніх звільнених територіях.

Ігор Клименко уточнив, що вже сформовано 8 бригад ”Гвардії наступу”.

Оценка материала:

5.00 / 3
МВС призупинило запис до “Гвардії наступу” 5.00 5 3
Політика / Україна
01.04.2023 4165
Еще материалы раздела «Україна»