<
НОВИНИ ДНЯ: Україна зробила Крим непридатним для російських військ – Годжес про удари по півострову  Кулеба зробив різку заяву щодо зброї від партнерів і примусу України до переговорів  Чи будуть заморозки в Україні до літа: синоптик надав докладний прогноз погоди на тиждень  Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Українівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
02.04.2023 449

Погода в Україні погіршиться: на які "сюрпризи" чекати 2 квітня

Народна синоптикиня Наталка Діденко прогнозує у неділю, 2 квітня, похолодання в Україні, яке протримається до кінця наступного тижня, хоч і з коливаннями.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook. Пише apostrophe.ua.

За прогнозами Діденко, вдень 2 квітня очікується +7...+11 градусів. Більш тепла погода буде на півдні та сході країні, а саме +10...+14 градусів.

Водночас пройдуть дощі по всій Україні, крім східних областей. У Києві вдень буде +10 градусів.

Нагадаємо, в Українському гідрометеорологічному центрі попередили про небезпечні явища найближчими днями. Очікується формування чергової хвилі повені з підвищенням рівнів води в ряді річок України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Погода в Україні погіршиться: на які "сюрпризи" чекати 2 квітня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
02.04.2023 449
Еще материалы раздела «Суспільство»