<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Світ
02.04.2023 474

Росія зробить все, аби вирішити питання з війною до виборів президента – політолог

Президентські вибори у Росії пройдуть 2024 року.

24b038cfc417c014a01840978c6ac380_02.04.23

Кремль робитиме все, аби до 2024 року вирішити питання з війною проти України, оскільки у той час проходитимуть вибори президента РФ. Владі треба буде показати якийсь результат.

Про це в ефірі телеканалу FREEДОМ розповів політолог Ігор Рейтерович. Пише ТСН. 

Оскільки через  санкції Росії доводиться урізати соціальні виплати та підтримку населення, а це погано впливає на настрій виборців, Кремль шукатиме нові способи вплинути на думку росіян.

"Або заморозивши війну, або вигадати якусь "відмазку” для свого електорату. Піти зараз на скорочення соціальних виплат – це, по суті, самогубство. Тому що лояльність певних верств населення до влади і конкретно Путіна тримається якраз на цих мінімальних соціальних виплатах", - пояснив Рейтерович.

Політолог не виключає спробу перевести якимсь чином фокус уваги на зовсім інші проблеми, спробувати знову зробити Захід винним.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росія зробить все, аби вирішити питання з війною до виборів президента – політолог 5.00 5 2
Політика / Світ
02.04.2023 474
Еще материалы раздела «Світ»