<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Світ
03.04.2023 403

Данілов відреагував на заяву Путіна про "ядерку" в Білорусі: "Шантаж. Китай не дасть дозволу"

За його словами, це не потрібно ні Пекіну, ні Москві.

5809493e19e5cf44b8d349951f09c494_03.04.23

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов вважає, що заяви диктатора Володимира Путіна щодо розміщення ядерної зброї в Білорусі є простим шантажем.

Про це він сказав в ефірі "Суспільного". Пише ТСН. 

"Заяви Путіна щодо подібних планів є звичайним шантажем, який направлений на те, щоб американці погоджувались якомога скорше іти на якісь перемовини, домовлятися, щоб зупинити війну на умовах РФ", - пояснив секретар РНБО.

Данілов зазначив, що розміщення "ядерки" на території Білорусі не потрібне ні Пекіну, ні Москві.

"Жодного розміщення ядерної зброї у Білорусі не буде і бути не може до того часу, поки Китай не дасть дозволу. Чи надасть КНР дозвіл? Я більш ніж впевнений, що ні", - важає він.

За словами Данілова, росіяни хочуть не ескалації війни, а якнайшвидшого її закінчення.

"Не треба тут нічого вигадувати, тут немає ніякої конспірології. Це така тупа гра Москви, яка завжди для того, щоб примусити американців, англосаксів іти на перемовини з росіянами саме по нашому кейсу", - додав Данілов.

Нагадаємо, Диктатор Путін заявив, що Росія розмістить у Білорусі тактичну ядерну зброю. Він сказав, що 1 липня країна завершує будівництво сховища для такого зброєння. Мовляв, Москва не планує передавати "ядерку", але якось розмістить її там.

Оценка материала:

5.00 / 1
Данілов відреагував на заяву Путіна про "ядерку" в Білорусі: "Шантаж. Китай не дасть дозволу" 5.00 5 1
Політика / Світ
03.04.2023 403
Еще материалы раздела «Світ»