<
НОВИНИ ДНЯ: На яку погоду чекати у травні: відповідь метеорологині  Українським студентам готують кардинальні зміни: розбір закону про виші  НБУ перевищив очікування банкірів: облікову ставку знижено на один відсотковий пункт  В українців забиратимуть авто на потреби ЗСУ: що відомо про резонансні норми у законі про мобілізацію  Вночі можливі грози, вдень повітря місцями прогріється до +26: погода на 27 квітня  Коли Лазарева субота 2024 року: дата, традиції, що можна і не можна робити  В Держдепі США відповіли, чи допомагатимуть Україні повертати чоловіків з-за кордонувсі новини дня
03.04.2023 526

"Перемелюють на фарш": чому росіяни мовчки гинуть за Путіна, "як худоба", пояснив Фейгін

На його думку, росіяни не повстануть проти режиму Путіна навіть після відступу з Криму.

b8e417c2b79b549fe8c750f594d1dcbe_03.04.23

Прості росіяни ніяк не реагуватимуть на нову хвилю мобілізації для війни проти України і не повстануть проти Путіна. Пише ТСН. 

Про це заявив російський опозиціонер та правозахисник Марк Фейгін, інформує "Еспресо".

"Путіна давно повинні були четвертувати за те, що він зробив. А зараз, забравши все, що було в середньостатистичного росіянина, його і далі підтримують. Спочатку він забрав в росіян економічну та політичну свободу. Потім в росіян забрали всі громадянські права й обіцяли, що ніколи не заберуть в них право на життя. Путін почав забирати в росіян останнє – право на життя. І зараз цих середньостатистичних росіян кидають на забій в Україну", – сказав Фейгін.

Опозиціонер зауважив, що масова безмовна загибель окупантів, перемелення їх "на фарш" в Україні – це феномен.

На його думку, росіяни не повстануть проти режиму Путіна навіть після відступу з Криму.

"Для Путіна ж це порятунок і здивування. Він піде далі. І, якщо раніше я вважав, що є якась точка неповернення, то зараз я так не думаю. Росіяни не повстали, коли їх розбили в Харківській та Херсонській області. Не здивуюсь, що і після втрати Криму вони не повстануть проти путінського режиму", – підсумував правозахисник.

Раніше британський військовий аналітик Майкл Кларк заявив, що Путіна усуне від влади найближче оточення, народного повстання не буде.

Британський публіцист та експерт у Росії Едвард Лукас вважає, що в Росії вже видно початки громадянської війни, особливо це помітно завдяки розвитку приватних армій.

На думку експертки із російських справ Ганни Лабушевської, після військової поразки Путіна в Україні може статися розпад Росії та революція.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Перемелюють на фарш": чому росіяни мовчки гинуть за Путіна, "як худоба", пояснив Фейгін 5.00 5 2
Колонки / Колонки / Блоги
03.04.2023 526
Еще колонки: Колонки / Блоги