<
НОВИНИ ДНЯ: Навіщо Китаю заморожування російсько-української війни: політолог звернув увагу на цікавий момент  Макрон радить французам не обирати до парламенту ультралівих та ультраправих, - AP  Шольц про ідею Путіна щодо "перемир'я": ті, хто вірять, явно передивилися Russia Today  Червень в Україні завершиться спекою, - прогноз  Спека до +31: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 28 червня  Коли наступить перемога у війні: українці назвали терміни та умови  Температура підвищується: де 28 червня в Україні буде найспекотнішевсі новини дня
Бізнес
Економіка
03.04.2023 359

Усі гроші від нової програми МВФ підуть на покриття дефіциту держбюджету, - Марченко

Усі кредитні кошти за програмою Міжнародного валютного фонду (МВФ) на 15,6 млрд. доларів будуть використані на покриття дефіцитів держбюджету протягом чотирьох років.

Про це у коментарі РБК-Україна сказав міністр фінансів Сергій Марченко.

"Всі гроші за програмою підуть на потреби держбюджету", - зазначив він.

Міжнародний валютний фонд 31 березня схвалив кредитну програму з Україною на 15,6 млрд доларів. Вона розрахована на чотири роки, перший транш у розмірі 2,7 млрд доларів надійде на рахунки НБУ вже найближчими днями.

Ще 1,8 млрд доларів українська влада зможе отримати цього року двома траншами влітку і восени після виконання взятих на себе зобов'язань.

Оценка материала:

5.00 / 1
Усі гроші від нової програми МВФ підуть на покриття дефіциту держбюджету, - Марченко 5.00 5 1
Бізнес / Економіка
03.04.2023 359
Еще материалы раздела «Економіка»