<
НОВИНИ ДНЯ: Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Як зміниться чисельність населення в Україні після війни: демографка шокувала прогнозом  З якими хворобами не можуть мобілізувати під час війни: повний перелік  Боротьба за оборону: як Україна будує найпотужніші в історії захисні споруди від Росії  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  В Росії пригрозили ЄС "жорсткою відповіддю" на вилучення заморожених активіввсі новини дня
Політика
Україна
04.04.2023 356

Росіяни ще мають час піти, інакше ми їх знищимо, - Зеленський про контрнаступ ЗСУ

Українські захисники готуються до контрнаступу та деокупації захоплених територій. Якщо окупанти самі не підуть з України, вони будуть знищені.

__zelenskiy_lito_president_gov_ua_16_650x410_04.04.23

Про це сказав президент України Володимир Зеленський журналістам під час поїздки до Ягідного, повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укрінформ".

"Що стосується нашого просування вперед на фронті, я не можу сказати, коли ми будемо готові до дуже конкретних речей", - сказав він.

При цьому президент підкреслив, що Сили оборони готуються, щоб бути сильними в бою і звільняти нашу землю.

"Я не говоритиму про конкретні речі, тому що ми не можемо дати можливість терористам з РФ підготуватися до наших методів і кроків з деокупації. Але ми це зробимо, і вони повинні знати це. У них ще є час піти звідти, інакше ми їх знищимо", - додав Зеленський.

Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков заявляв, що Україна готується до весняного контрнаступу, який може розпочатися у квітні-травні.

Тим часом у Силах оборони повідомили, що українські військові покращили тактичне положення на Донецькому напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни ще мають час піти, інакше ми їх знищимо, - Зеленський про контрнаступ ЗСУ 5.00 5 2
Політика / Україна
04.04.2023 356
Еще материалы раздела «Україна»