<
НОВИНИ ДНЯ: Багато дощів з грозами. Синоптики дали прогноз на 6 травня в Україні  "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОПвсі новини дня
Політика
Україна
04.04.2023 563

Зеленський назвав умову досягнення миру в Україні: все станеться на полі бою

Президент України Володимир Зеленський висловив свою позицію щодо можливого миру з Росією та розповів про необхідні умови для його досягнення.

7dd8d6412e22546c52a146afed6f6f8b_04.04.23

Володимир Зеленський наголосив на бажанні встановити в Україні мир. Досягти цієї мети можна перемогою на полі бою. Пише ТСН. 

Про це глава держави розповів під час візиту до села Ягідного на Чернігівщині.

Як зазначається, Україна хоче миру, але щоб досягти цієї мети, нашій державі потрібне все з того, що є у партнерів та що вони можуть надати.

У своєму виступі на Чернігівщині президент заявив, що є лише один шлях до перемоги у війні, і це перемога на полі бою. В іншому разі, на думку Зеленського, після України Росія піде до Європи.

"А ви вже можете бачити результат того, що окупанти роблять з містами в нашій країні", - додав він.

Зеленський також підкреслив, що для досягнення миру потрібна зброя та амуніція від міжнародних партнерів.

Нагадаємо, що Зеленський відреагував на вбивство російського "військкора", пропагандиста Владлена Татарського. Він сказав, що про це "навіть і не думає".

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський назвав умову досягнення миру в Україні: все станеться на полі бою 5.00 5 2
Політика / Україна
04.04.2023 563
Еще материалы раздела «Україна»