<
НОВИНИ ДНЯ: Європейські банки, що залишилися в Росії, потроїли прибутки з початку війни, - Bloomberg  Чому Україна не змогла зупинити наступ Росії на Харків: Spiegel назвав три причини  Як приготувати швидкий пиріг з куркою: рецептом ділиться фудблогерка  Вчені майже розшифрували таємну мову орангутанів: що вони виявили – дослідження  Сі Цзіньпін заявив Путіну, що китайсько-російські зв'язки мають продовжуватись "поколіннями"  Чоловікам для перетину кордону знадобиться ще один документ. У ДПСУ розповіли деталі  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фаршівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
04.04.2023 804

Якою буде погода у перші дні травня

Дощовий та переважно похмурий квітень закінчиться потеплінням, а перші дні травня можна буде зустріти на природі.

Початок травня, як і весь місяць загалом, буде сухим та сонячним. Середня температура повітря на всій території України буде +9+22 градуси. Погода дозволить провести брешемо на свіжому повітрі - побувати на пікніку або посадити картоплю.

У Києві у перші дні травня ясно та сонячно. Денна температура повітря +18+20, нічна +10+11 градусів.

У Харкові першого травня мінлива хмарність, короткочасний дощ. Другого травня ясно та сонячно. Денна температура повітря +17+19, нічна +10 градусів.

У Дніпрі першого травня очікується мінлива хмарність, можливий короткочасний дощ. Денна температура повітря +17+20, нічна +11+12 градусів.

В Одесі у перші дні травня ясно та сонячно. Денна температура повітря +19+21, нічна +12 градусів.

У Львові у перші дні травня очікується ясна та сонячна погода. Денна температура повітря +19+21, нічна +9+11 градусів.

Оценка материала:

5.00 / 1
Якою буде погода у перші дні травня 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
04.04.2023 804
Еще материалы раздела «Суспільство»