<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУ  Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник пояснив  Рецепт курячого філе з шинкою та сиром у паніруванні  Міжнародні та державні свята в травні 2024 року: як працюватимуть та відпочиватимуть українці  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталі  Сирна паска без випікання "Три шоколади": рецепт від відомої кухаркивсі новини дня
Політика
Україна
05.04.2023 666

В Україні планують звільняти зі служби військових, які втратили родичів на війні

Верховна Рада розглядає законопроєкт, який дозволить звільняти з військової служби військовослужбовців, що втратили близьких родичів під час воєнного стану.

32e0f83ca5c11171e5e8507fa9920b62_05.04.23

Законопроєкт, зареєстрований під номером 8009, був розглянутий на засіданні Комітету з питань національної безпеки, оборони й розвідки. Пише ТСН. 

Про це повідомили в пресслужбі Верховної Ради.

Згідно з чинним законодавством, військовослужбовці можуть бути звільнені з військової служби з різних підстав. Однак відтепер пропонується звільняти зі служби військовослужбовців, які втратили близьких родичів на війні або які зникли безвісти.

Комітет ухвалив рішення рекомендувати ВР прийняти законопроєкт за основу та в цілому.

Нагадаємо, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що Північноатлантичний альянс не має наміру "заморожувати" війну в Україні.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україні планують звільняти зі служби військових, які втратили родичів на війні 5.00 5 2
Політика / Україна
05.04.2023 666
Еще материалы раздела «Україна»