<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  "У нас є надлишки". У Конгресі США закликали терміново передати Україні касетні бомби  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Перший в Києві. Міноборони заявило про відкриття нового Центр рекрутингу до ЗСУвсі новини дня
Політика
Світ
06.04.2023 326

У США скоро почнуться навчання український військових на танках Abrams, - Пентагон

Навчання український військових на американських танках Abrams M1A1 ще не розпочались, однак вже "відносно скоро" мають стартувати.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на Twitter CNN, про це розповів високопоставлений чиновник Міністерства оборони США.

"Навчання на Abrams ще не почалося. Ми все ще працюємо над закупівлею обладнання, тому ми ще не почали навчання, але я очікую, що це станеться відносно скоро", - сказав чиновник.

Загалом, за його словами, США підготували вже понад 7 тисяч українських військових з початку російського вторгнення.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що Сполучені Штати Америки нададуть Україні Abrams M1A1 замість версії M1A2. Це прискорить постачання танків. Планується, що їх доставлять уже до осені 2023 року.

Оценка материала:

5.00 / 1
У США скоро почнуться навчання український військових на танках Abrams, - Пентагон 5.00 5 1
Політика / Світ
06.04.2023 326
Еще материалы раздела «Світ»