<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
07.04.2023 776

У суді жалівся, що в будинку немає ні світла, ні тепла: журналісти показали шикарні маєтки «Паши Мерседеса»

Ціна маєтку - 1 млн 300 тис. доларів, площа - 0,4 га. На території особняка розташовані ще гостьовий будиночок, будинок для охорони, альтанка та інше.

d170c359724b775657464796a3b2b20e_07.04.23

Журналісти показали маєток у Воронькові Бориспільського району, де мешкає колишній очільник Києво-Печерської лаври митрополит Павло, також відомий як "Паша Мерседес". Пише ТСН. 

Про це йдеться у випуску програми Bihus.Info.

Цікаво, що у суді, де йому обирали запобіжний захід, митрополит бідкався, що у його будинку нема на чому спати, а також немає ні тепла, ні світла. І що все все роздав "нужденним". Втім, як виявилося, Павло (Лебідь) мешкає у двоповерховому будинку площею 580 кв.м. Загальна площа ділянки – 0,4 га, а ціна на 2018 рік становила 1 млн 300 тис. доларів. В особняку є:

  • дорогі меблі, вироблені італійськими та англійськими майстрами,
  • сучасна побутова техніка,
  • каміни,
  • підлога, мармурова і покрита німецьким паркетом, із підігрівом,
  • чеські люстри та інше.

Також на території маєтку розташовані ще гостьовий будиночок площею 170 кв, будинок для охорони, альтанка та інше.

Окрім того, у Воронькові у колишнього намісника Лаври є своя ферма із площею 6 га. Вона включає склади, корівники, силосні ями. Цікаво, що ці землі належать сільраді, а Павло просто їх орендує, здаючи її потім у суборенду. Орендарем є Олександр Матвієнко, на якого оформлений знаменитий 400-й "Мерседес" священника.

Також виявляється, що у Лебедя є ще один двоповерховий будинок з мансардою, розташований у центрі Києва. Він ще шикарніший, ніж особняк у Воронькові.

Раніше розповідали, які машини є у власності екснамісника Лаври.

Нагадаємо, 1 квітня Шевченківський суд Києва обрав запобіжний захід колишньому наміснику Києво-Печерської лаври митрополиту Павлу Лебедю у вигляді двох місяців домашнього арешту. Також суддя заборонив митрополиту спілкуватися зі своїми вірянами.

Оценка материала:

5.00 / 2
У суді жалівся, що в будинку немає ні світла, ні тепла: журналісти показали шикарні маєтки «Паши Мерседеса» 5.00 5 2
Політика / Україна
07.04.2023 776
Еще материалы раздела «Україна»