<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  "Є лише один спосіб змінити владу на території Росії": Яковенко пояснив, про що йдеться  НАТО звинуватила Росію в гібридних діях в Європі: жорстка заява Альянсу  Чотири основних фронти: генерал Маломуж назвав найгарячіші напрямки у травні  Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Напад РФ на НАТО: в ГУР оцінили, за скільки днів Кремль може захопити країни Балтії  Потенційне створення ПВК в Україні: нардеп пояснив важливий нюансвсі новини дня
Політика
Світ
07.04.2023 546

У Кремлі незадоволені зближенням Кадирова з Пушиліним, - ЦНС

В Кремлі незадоволені зближенням голови Чечні Рамзана Кадирова з ватажком так званої "ДНР" Денисом Пушиліним.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

"Останні кадрові зміни в окупаційній "адміністрації" захоплених районів Донецької області свідчать про невдоволення в Кремлі зближенням Пушиліна та Кадирова", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 30 березня окупанти змінили "голову уряду" так званої "ДНР". Замість Віталія Хоценка, якого відправили в Омськ, "головою уряду" призначено громадянина РФ Євгена Солнцева, який з червня був "заступником" Хоценка.

В ЦНС повідомили, що все своє життя Солнцев працював в РФ й немає жодного відношення до Донецької області. Його "призначення" розширює його повноваження й фактично саме він буде керувати регіоном й контролювати фінансові потоки.

"Це є реакцією Москви на зближення Пушиліна та Кадирова, про яке повідомлялось раніше. Пушилін роками виконує лише фіктивну роль й не має влади в регіоні. Гауляйтер давно Потрапив під вплив Кадирова, який використовує Пушиліна для монопольного права на пограбування регіону", - пояснили в Центрі національного спротиву.

Солнцев має позбавити Кадирова впливу на Донбасі та перехопити ініціативу у роботі з підрядниками, адже наразі російські еліти змагаються за право якнайшвидше освоїти кошти на "відновлення" територій.

Нагадаємо, що голова Чечні Рамзан Кадиров почав вербувати бойовиків "ДНР" у ряди своєї армії, аби посилити владу.

Лідер Чечні Рамзан Кадиров захотів створити власну приватну військову компанію після завершення роботи на державній службі.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Кремлі незадоволені зближенням Кадирова з Пушиліним, - ЦНС 5.00 5 2
Політика / Світ
07.04.2023 546
Еще материалы раздела «Світ»