<
НОВИНИ ДНЯ: Росія, Китай та КНДР не будуть ворогами США, - Трамп назвав умову  Справа про штурм Капітолію проти Трампа: суд підвищив юридичну планку для прокурорів  Люди на пляжі - як "живий щит": Маломуж прокоментував "приліт" по відпочивальниках у Севастополі  Липень почнеться з гроз на заході України  Що робити, якщо власник виселяє з орендованої квартири раніше терміну: інструкція від адвоката  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Спека посилиться: синоптики повідомили, якою буде погода 30 червнявсі новини дня
Політика
Світ
10.04.2023 686

Поразка Росії у війні: ексміністр оборони Румунії порівняв Путіна з Гітлером

Колишній міністр оборони Румунії порівняв кремлівського диктатора Путіна з Адольфом Гітлером.

c78c09fa920c2437afd3a29eacd1f3bb_10.04.23

Колишній міністр оборони Румунії та віцепрезидент Європарламенту Іоан Мірча Пашка в інтерв’ю ТСН.ua розповів про можливі сценарії поразки Росії у війні проти України.

"Я хотів би порівняти це із діями проти Гітлера 20 липня 1944 року. Ідея заколотників полягала в тому, щоб досягти перемир'я сторін, що воюють: ми усунемо Гітлера, отримаємо перемир’я й домовимося про якомога кращі умови. Але Гітлер не помер, він убив усіх, хто брав участь у цьому заколоті. Тепер припустимо, що в Москві буде хтось новий. Але вони залишаться росіянами, і їм доведеться впоратися з наслідками військової поразки. Кожен, хто буде в Росії, намагатиметься це мінімізувати, наскільки це можливо. Я лише намагаюся керуватися логікою, яка багато разів демонструвала, що не є найсильнішим інструментом", - сказав він.

Нагадаємо, Іоан Мірча Пашка пояснив, чому Росія не погодиться на дипломатичне врегулювання війни проти України, а Туреччина та Китай не переконають Володимира Путіна піти на такий крок.

Оценка материала:

5.00 / 2
Поразка Росії у війні: ексміністр оборони Румунії порівняв Путіна з Гітлером 5.00 5 2
Політика / Світ
10.04.2023 686
Еще материалы раздела «Світ»