<
НОВИНИ ДНЯ: Часниковий соус "Айолі": після нього ви забудете про магазинний майонез  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Австрійський Raiffeisen відмовився від угоди з Дерипаскою після тиску США  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкціявсі новини дня
Політика
Росія
09.04.2023 333

РФ відряджає власних громадян працювати на захоплені території через кадровий голод, - ЦНС

Російська Федерація відправляє своїх громадян працювати на окуповані території України, бо місцеві жителі відмовляються від співпраці.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на Центр національного спротиву.

Житель окупованих територій відмовляються співпрацювати з росіянами. Тому держава-агресор налагодила систему "відряджень" у ці регіони робітників з РФ.

У ЦНС зауважили, що росіяни майже відразу посіли більшість керівних посад в окупаційних адміністраціях та структурах.

"Проте залишаються серйозні проблеми з працівників середньої ланки. Росіяни постійно шукають працівників серед місцевих, проте це не працює і окупанти мусять застосовувати значно важчий та ресурсно дорожчий процес "відряджень" на ТОТ працівників з РФ", - зазначили в ЦНС.

Оценка материала:

5.00 / 1
РФ відряджає власних громадян працювати на захоплені території через кадровий голод, - ЦНС 5.00 5 1
Політика / Росія
09.04.2023 333
Еще материалы раздела «Росія»