<
НОВИНИ ДНЯ: Наближений до Путіна олігарх виведе частину бізнесу з Росії через вплив санкцій  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отримання  Синоптикиня Наталка Діденко попередила про потужні дощі та повідомила, коли потеплішає  Демонтаж колишньої Арки дружби народів: у КМДА заявили про небезпеку  Курс на 40: чому росте долар, від кого це залежить і як довго триватиме  На Україну насувається активний циклон із півдня: яку погоду очікувати 24 квітня  Українців закликають не "світити" імена полонених на мітингахвсі новини дня
10.04.2023 580

У Штатах хочуть замінити до 60% автомобілів на ринку електрокарами

Агентство з охорони навколишнього середовища (EPA) США готується представити нові обмеження для збереження навколишнього середовища. Вони будуть одними з найжорсткіших у світі.

EPA планує запропонувати ініціативу, згідно з якою до 2030 року електромобілі становитимуть від 54 до 60% усіх нових автомобілів, що продаються в США, а до 2030 року ця цифра зросте до 64−67% продажів, повідомляє NV.ua.

Це перевершує більш ранню мету президента Джо Байдена, яка полягає в тому, щоб до 2030 року 50% всіх автомобілів, що продаються, були електричними.

При цьому поки що електромобілі не мають величезного попиту в США. Минулого року на їхню частку припало лише 5,8% продажів.

Ця ініціатива обіцяє бути обговорюваною. Times зазначає, що ухвала майже напевно буде оскаржена в судовому порядку, і вона стане гострим питанням президентської кампанії 2024 року.

У будь-якому випадку, запропонований регламент ЕРА пройде період громадського обговорення і може бути змінений урядом.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Штатах хочуть замінити до 60% автомобілів на ринку електрокарами 5.00 5 1
Бізнес / Ринки та компанії
10.04.2023 580
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»