<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну насуваються заморозки у Великодні дні  "Кулічів у нас точно не було". Інтерв'ю з етнологом про Великодні заборони, традиції і Паску Мертвих  Споживчі кредити. Що потрібно знати перед оформленням позики  В Україні стане трохи прохолодніше: прогноз погоди на 3 травня  У Міноборони розповіли, коли запрацює електронний кабінет військовозобов’язаного  Навіщо Грузії закон про іноагентів і чому демонстранти проти: думка експерта  Офіцер "Азову" про ситуацію на фронті: "Противник хоче змусити нас припинити вірити в свою боротьбу"всі новини дня
Політика
Україна
12.04.2023 495

"Я той хлопець, якому ви дали шеврон, для мене він, як талісман": військові ССО відповіли на зворушливий лист підлітка

Підтримка людей в тилу мотивує українських бійців.

d350e0c318e5f0cf3f484cfe75c6a9f0_12.04.23

На адресу Сил спеціальних операцій надійшов лист від Тимура, хлопця, якому під час зустрічі оператор ССО подарував шеврон. Зараз цей військовий зі своїм підрозділом виконує бойові завдання на Донецькому напрямку. А бійці передали вітання підлітку і пообіцяли обов’язково зустрітися з ним. Пише ТСН. 

Про це йдеться на офіційному каналі Сил спеціальних операцій Збройних Сил України.

"Пише цей лист Тимур, навчаюсь я в коледжі. 15 грудня 2022 року хлопці з цього підрозділу навідувались до нас, тому я надіюсь, лист дійде до них та дасть їм енергії та наснаги. Я той хлопець, якому ви дали свій шеврон, для мене він як талісман", - написав хлопець.

Тоді він пообіцяв, що буде прославляти Україну на міжнародній арені, тому що можливістю тренуватися він завдячує ЗСУ.

"Хотілось би зв‘язатись з кимось із них, тому під зверненням пишу свої контакти. Той хто буде це читати, хай передасть всім, хлопці, ви все, що в нас є…Хочу від лиця всіх учнів нашого закладу віддати подяку", - написав підліток.

Бійці ССО опублікували відео-вітання для Тимура.

Вдячні всім, хто підтримує наших захисників, а Тимуру бажаємо удачі на змаганнях та гідно представляти Україну на міжнародній арені", - додали бійці.

Нагадаємо, 10 квітня, відбувся черговий великий обмін полоненими. Серед звільнених героїв є оборонці Маріуполя, "Азовсталі", Гостомеля.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Я той хлопець, якому ви дали шеврон, для мене він, як талісман": військові ССО відповіли на зворушливий лист підлітка 5.00 5 2
Політика / Україна
12.04.2023 495
Еще материалы раздела «Україна»