<
НОВИНИ ДНЯ: Повернення біженців з-за кордону відкладається: оновлений прогноз до 2026 року  Нова військова допомога може послабити ворога і дати стратегічну ініціативу Україні, - Павлюк  Бойових вильотів на F-16 поки немає – все інше можливе: генерал заінтригував щодо постачання західних літаків  Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"всі новини дня
Політика
Світ
11.04.2023 453

Білий дім ще не знає, хто стоїть за "зливом" секретних документів, - Кірбі

У Білому домі все ще не знають, хто може бути причетним до "зливу" секретних військових документів. Перевірка ще триває.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву координатора Ради нацбезпеки США Джона Кірбі на брифінгу в Білому домі.

"Ми не знаємо, що в цих документах, ми не знаємо, хто несе відповідальність за це, і ми не знаємо, чи є у тих, хто це зробив, більше документів, які вони хочуть опублікувати. Ми стежимо за ситуацією настільки уважно, наскільки це можливо. Але правда в тому, що у нас зараз немає інформації", - розповів Кірбі.

За його словами, деякі з документів однозначно є підробленими. Але він не уточнив про які саме йде мова і скільки з них є дійсними. Також Кірбі зазначив, що перевірка триває і додав, що президент США знає про інцидент.

"Президент був проінформований, його вперше поінформували наприкінці минулого тижня, коли ми всі дізналися, що там є якісь документи. Він був поінформований і підтримував контакт з представниками національної безпеки протягом усіх вихідних", - повідомив Кірбі.

Оценка материала:

5.00 / 2
Білий дім ще не знає, хто стоїть за "зливом" секретних документів, - Кірбі 5.00 5 2
Політика / Світ
11.04.2023 453
Еще материалы раздела «Світ»