<
НОВИНИ ДНЯ: Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травня  Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплимвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
12.04.2023 646

Оля Полякова іронічно висловилася про зникнення Олега Винника: "Він живий взагалі?"

Виконавиця також відповіла, що, на її думку, варто було б зробити співаку.

1cbc187650cc1fb9bf55110053882369_12.04.23

Українська співачка Оля Полякова прокоментувала зникнення та мовчання артиста Олега Винника. Пише ТСН. 

В ефірі "Сніданку з 1+1" артистка відповіла, що наразі не знає, що відбувається зі співаком, адже вони не спілкуються. Останнє, що Полякова чула про Винника, так це те, що він хворіє.

"Я нічого про нього не знаю. Зовсім. Я вважаю, що, звісно, його прихильники мають право знати, що з ним відбувається. Ми не спілкуємося, ми спілкувалися лише на початку повномасштабного вторгнення один раз. Більше я нічого не знаю, що з ним відбувається!" – прокоментувала Оля.

Однак Полякова вважає, що Виннику варто було б вийти на зв'язок зі своєю аудиторією та пояснити їм, що відбувається.

"Я вважаю, що його прихильники мають право знати, що з ним відбувається. Для цього не треба так багато, можна просто вийти в ефір і сказати: "Люди, я з вами, я є". Я не можу засуджувати людей, я ж не знаю, що з ним. Він живий взагалі? Може, він не може говорити. Я чула, що він хворіє. Хто його знає, що з ним відбувається", - додала артистка.

Зазначимо, раніше адвокатка Олега Винника розповідала, що співак перебуває у Німеччині, куди поїхав ще до початку повномасштабної війни. Там артист лікується. Також вона зазначила, що з-за кордону виконавець допомагає ЗСУ.

Нагадаємо, раніше Оля Полякова жорстко пройшлася по Ані Лорак. Співачка назвала зрадницю "людиною без совісті і мізків".

Оценка материала:

5.00 / 2
Оля Полякова іронічно висловилася про зникнення Олега Винника: "Він живий взагалі?" 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
12.04.2023 646
Еще материалы раздела «Суспільство»