<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
11.04.2023 1889

Уряд дозволив військкоматам надсилати повістки незлежно від місця обліку

Кабінет міністрів України дозволив територіальним центрам комплектування (так званим військкоматам) надсилати військовозобовʼязаним повістки незалежно від місця взяття їх на облік.

Відповідні зміни до Положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки уряд вніс постановою від 7 квітня. Документ опубліковано на сайті Кабміну.

Військкомати також зможуть сповіщати населення про мобілізацію. Крім того, уряд зняв із територіальних центрів комплектування завдання готувати і вести територіальну оборону.

Раніше видача повісток не за місцем обліку викликала додаткові труднощі. Військовозобовʼязаним могло знадобитися їхати до ТЦК, де вони зареєстровані, а не де перебувають фактично.

Оценка материала:

5.00 / 2
Уряд дозволив військкоматам надсилати повістки незлежно від місця обліку 5.00 5 2
Політика / Україна
11.04.2023 1889
Еще материалы раздела «Україна»