<
НОВИНИ ДНЯ: Путіну вистачить тижня: в ГУР назвали країни, на які може напасти Росія  Штрафом не обмежитися. Є 14 причин, через які водії можуть залишитися без прав  Весна пішла на вихідний: частину України підморозить найближчими днями  Синоптик розказала, яка погода чекає на українців у Провідну неділю  Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погодавсі новини дня
Політика
Україна
13.04.2023 747

Україна готує "сюрпризи" для військових кораблів РФ: Резніков заінтригував новою заявою

Україна чекає слушного моменту, щоб повторити "бавовну", каже міністр.

6bbca3e4270a02a6926f4623320a5fcc_13.04.23

Міністр оборони України Олексій Резніков пояснив, що Росія і досі достеменно не знає, як затонув крейсер "Москва", а тому ЗСУ готують нові "сюрпризи" для російських військових кораблів.

Про це він сказав під час спільного брифінгу з в.о. міністра оборони Данії Троелса Лунд Поульсена в "Ukraine Media Center Odesa". Пише ТСН. 

Резніков наголосив, що росіянам і досі невідомі усі нюанси щодо затоплення флагмана Чорноморського флоту - крейсера "Москва", а тому поки ніхто не розголошуватиме деталей цієї спецоперації. Він додав, що Україна готує "сюрпризи" й іншим кораблям, які беруть участь у бойових діях проти нашої держави.

"Є деякі нюанси, які досі не відомі нашому ворогу, а це означає, що ми можемо пропонувати їм ще черговий "сюрприз" на морі, чергову "бавовну", пов’язану з їхніми кораблями. Ми просто чекаємо слушного моменту, щоб повторити цю історію", - наголосив Резніков.

Нагадаємо, 13 квітня 2022 року на російському ракетному крейсері "Москва" Чорноморського флоту РФ виникла пожежа через влучання у нього ракет українського протикорабельного комплексу "Нептун". Згодом "Москва" разом із великою кількістю екіпажу пішла на дно. Аналітики оцінювали втрату цього військового корабля, як дуже значну.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна готує "сюрпризи" для військових кораблів РФ: Резніков заінтригував новою заявою 5.00 5 1
Політика / Україна
13.04.2023 747
Еще материалы раздела «Україна»