<
НОВИНИ ДНЯ: Годжес назвав можливі цілі військ НАТО в Україні  Як приготувати пухкі булочки на сковороді: найкращий рецепт за 5 хвилин без духовки  Саміт миру у Швейцарії: Зеленський назвав три важливі пункти, які мають узгодити країни  Росіяни зібрали на одній авіабазі третину боєздатних стратегічних бомбардувальників  Коли почнуть розсилати повістки поштою: відповідь Кабміну  Пиріг з сиром і зеленню: простий рецепт несолодкої закуски  Церковний календар на червень 2024 року: коли будемо святкувати Трійцю та Вознесіння Господнєвсі новини дня
Політика
Світ
13.04.2023 392

Путін досі вірить, що може розтрощити Україну, - директор ЦРУ

Президент Росії Володимир Путін несерйозно ставиться до переговорів, бо досі вірить, що може розтрощити Україну.

Про це заявив директор центрального розвідувального управління США Вільям Бернс, повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

Під час виступу в університеті Райса директор ЦРУ розповів, що запланований контрнаступ України є дуже важливим, адже саме прогрес ЗСУ на полі бою, швидше за все, сформує перспективи для переговорів.

"Справжні країни дають відсіч. Путін глибоко помилявся у своїх припущеннях щодо України до війни", - зазначив Бернс.

Він додав, що продовження подальшої підтримки України з боку США є дуже важливою, в тому числі шляхом обміну розвідданими.

Раніше ми писали, у Держдепі США заявили, що важливі рішення щодо проведення контрнаступальних дій з метою деокупації захоплених росією територій Україна приймає самостійно.

Нагадаємо, голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що США не сумніваються у перемозі України.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін досі вірить, що може розтрощити Україну, - директор ЦРУ 5.00 5 1
Політика / Світ
13.04.2023 392
Еще материалы раздела «Світ»