<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  В РФ заявили про загибель "найкращого екіпажу" Су-34: що відомо про втрату бомбардувальника  Готуємо "ліниві" хачапурі на сніданок: 15 хвилин і страва вже на тарілці  Відправлення військ США до України: у Байдена озвучили свою позицію  "Ви серйозно?": експерт "розніс" висновки аналітиків, що РФ нібито не використовує Кримський міст  Путін склав "присягу": що диктатор сказав у промові та хто відвідав "інавгурацію"всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.04.2023 456

Синоптикиня попередила про дощову погоду в святкові вихідні та пояснила коли потеплішає

Закінчується перша половина квітня, а з нею ливневі дощі, котрі перейдуть в помірні та короткочасні.

1677520127_oir-mobi-p-tyulpani-zhelto-krasnie-vkontakte-37_15.04.23

Синоптикиня Наталія Птуха, в інтерв'ю для NV, розповіла про мінливість погоди в найближчі дні та з чим вона пов’язана, а також дала прогноз, коли буде більше сонячних днів.

«15−16 квітня буде певна перебудова, але дощі ще досі будуть не виключені.

Якщо 15 квітня у нас в західних, а вдень в більшості центральних і північних областей невеликі та помірні дощі, то 16 квітня, за попередніми прогнозами, у більшості областей крім сходу ще дощитиме. Це черговий атмосферний фронт, він вже з південного заходу буде до нас наближатись. Але в той же час із північного сходу посилюватиметься антициклон. І це протистояння — циклону й антициклону — якраз буде найближчими вихідними.

Є невеличкий шанс, ми дуже сподіваємося, що антициклон зможе активізуватися і витіснити ці атмосферні фронти, але поки що більшість схем прораховують, що 16 числа може бути дощ у більшості областей, окрім східної частини.

Загальна тенденція на другу половину квітня така, що буде менше дощів, буде більш сухою погода. Основна частина опадів припала на першу половину квітня. Буде більше сонячних прояснень, і температура також буде підвищуватися, десь до 20 градусів — такі поки що орієнтовні значення. Подекуди й вище, особливо у денні години.

Оценка материала:

5.00 / 1
Синоптикиня попередила про дощову погоду в святкові вихідні та пояснила коли потеплішає 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
15.04.2023 456
Еще материалы раздела «Суспільство»