<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.04.2023 370

Великдень з дощами та грозами: прогноз погоди в Україні на вихідні

Прогноз погоди в Україні на вихідні 15-16 квітня.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде не найсприятливішою для відпочинку на відкритому повітрі, та все ж, упевнені, вона не зіпсує настрій у світле свято Воскресіння. Пише apostrophe.ua.

Погода в суботу 15 квітня

У суботу в більшості регіонів України температура повітря відповідатиме квітневій нормі, лише на Сумщині та Харківщині буде прохолодніше — +7…+9 °С. У Донецькій, Луганській та Чернігівській областях повітря прогріється до +12 °С, у центральних та західних регіонах — до +13…+15 °С, на півдні — до +17…+19 °С.

На півночі, всій правобережній Україні, у Миколаївській та Одеській областях пройдуть дощі з грозами, в решті регіонів буде хмарно з проясненнями. Якщо ваше місто накриє негода, не засмучуйтеся — всією родиною займіться приготуваннями до Великодня: готуйте смаколики, прикрасьте оселю, розкажіть про суть свята дітям.

Погода в неділю 16 квітня

У великодній день термометри у східних, північних, центральних регіонах та Києві покажуть +12…+14 °С, у західних областях — +13…+15 °С, на півдні та Закарпатті — +15…+17 °С.

Зливи з грозами пройдуть на заході країни та на Одещині, на Волині, у Рівненській, Миколаївській, Херсонській, Черкаській та Кіровоградській областях можливі невеликі дощі. Якщо збираєтесь до церкви на ранкове святкове богослужіння, з вечора приготуйте дощовики та парасольки.

Раніше "Апостроф" публікував прогноз погоди на Великдень, 16 квітня, від народного синоптика Станіслава Щедріна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Великдень з дощами та грозами: прогноз погоди в Україні на вихідні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.04.2023 370
Еще материалы раздела «Суспільство»