<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп вимагає від Європи "збільшити розмір підтримки України до американського"  Столтенберг назвав перешкоду вступу України до НАТО  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європівсі новини дня
Політика
Світ
15.04.2023 341

В Росії у деяких регіонах та в окупованому Криму скасували парад 9 травня: про що це може казати

У деяких регіонах країни-агресорки Росії та в окупованому Криму скасували традиційний парад на 9 травня.

13325a705c1c267094a87b54c0f8fd0d_15.04.23

В Росії у деяких регіонах та в окупованому Криму скасували парад військової техніки на 9 травня. Пов’язано це можу бути з втратами  техніки на війні проти України. Пише ТСН. 

Про це пише аналітичний центр Atlantic Council.

Як зазначається, традиційний парад військової техніки скасували в Білгородській та Курській областях, а також в окупованому Криму. Аргументували вони це тим, що начебто не “провокувати противника” скупченням військових і техніки.

Аналітичний центр припускає, що рішення скасувати парад є болючим ударом для фюрера Путіна. Це, окрім іншого, підкреслює “похмуру реальність”, яка стоїть за “оптимістичними пропагандистськими зображеннями” війни проти України.

“Офіційно скасування парадів пояснюється міркуваннями безпеки, пов'язаними з триваючим російським вторгненням в Україну. Однак численні коментатори припускають, що Москва також відчуває дедалі більшу нестачу танків і зі зрозумілих причин прагне уникнути висвітлення масштабу втрат, яких зазнала російська армія в Україні”, - пише Atlantic Council.

Водночас в Москві парад таки ймовірно пройде, “однак Путіну, швидше за все, не буде чого святкувати”.

Нагадаємо, що Росія значно посилить свої атаки на фронті найближчими тижнями.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Росії у деяких регіонах та в окупованому Криму скасували парад 9 травня: про що це може казати 5.00 5 2
Політика / Світ
15.04.2023 341
Еще материалы раздела «Світ»